Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om AIF Barrikaden Senior Herrar

Följ

Senior Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
Tabell
Lag M V O F P
1 Ariana FC 4 3 1 0 10
2 Husie IF 4 2 1 1 7
3 Bosnien Hercegovinas SK 4 1 2 1 5
4 AIF Barrikaden 4 0 3 1 3
5 Oxie SK 4 0 1 3 1

Match

AIF Barrikaden

2 - 2
sorgenfri ip
25 november 2018
13:00

Oxie SK

Referat

Referat: AIF Barrikaden - Oxie SK

Startelva: Abdulkareem Zaghmout (f.d. juniorlagsmålvakt som nu gjorde sin första seniormatch) – Viktor T, Mattias A, Victor L – Oskar W, Pontus, Siseko, Hamuda – Shershah, Henke, Alex d.v.s. en 3-4-3-uppställning som i andra halvlek ändrades till en 4-4-2-dito.

Avbytare var Mohammed Ali som kom in som central anfallare efter 28 minuter och spelade där resten av halvleken för att sedan spela hela andra halvlek som höger yttermittfältare samt Ghafur som kom in som vänster yttermittfältare efter 32 minuter och spelade där resten avhalvleken för att sedan spela hela andra halvlek som mittback.

Det byttes också runt mycket och utöver den ursprungliga försvarslinjen (inkl.målvakt) var det bara Alex som spelade hela matchen.

Första 25 såg det ut som att det skulle bli en ganska enkel seger för oss. Vi dominerade stort och tog också ledningen redan i den 10:e min på en välavvägd lobb av Henke efter framspelning av Alex. Deras försvar gjorde under denna inledande period flera sanslösa individuella missar som gav oss klara målchanser. Den allra grövsta var när deras målvakt mer eller mindre gav bollen till en av våra spelare som bara behövde rulla in den i ett alldeles tomt mål från 5 meters håll men misslyckades med det!

Mot slutet av halvleken tog Oxie över spelmässigt och kvitterade också i den 35:e min efter en crossboll som slogs in från ganska nära håll men dålig vinkel efter ett något odistinkt försvarsspel från vår sida.

Andra halvlek inleddes med ett minst lika kompakt spelövertag från deras sida som vårt i den första. Man skapade också ett par riktigt klara chanser, några halvchanser och fr.a. en ohygglig mängd hörnor (7 på 11 minuter!!!). En kombination av några bra räddningar från Abdulkareem och dåliga avslut från deras sida gjorde att det oavgjorda resultatet ändå stod sig länge. Det var först när vi tagit oss in i matchen igen som en av alla de där hörnorna gav utdelning om än efter ett par returer. Det var i den 81:a min som ett relativt löst men välplacerat skott letade sig fram mellan diverse ben på vägen.

Men nu vaknade vi riktigt till liv och innan slutsignalen hade vi vaskat fram tre riktigt klara målchanser och den här gången ägde uttrycket ”tredje gången gillt” sin giltighet (!) när Hamuda i den 89:e min på ett inlägg från Henke ensam med målvakten tryckte upp bollen i nättaket.

Statistik: Hörnor: 1-9 Avslut på mål: 8-6 Avslut utanför: 10-7

Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Hamuda Mhana 1 1 0 0 0 0
Ghafur Ebrahimi 1 0 0 0 0 0
Mattias Andersson 1 0 0 1 0 0
Mohammed Ali Ebrahimi 1 0 0 1 0 0
Pontus Rudenius 1 0 0 0 0 0
Shershah Ewazzada 1 0 0 0 0 0
Siseko Matshoba 1 0 0 1 0 0
Viktor Törnkvist 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng
Spelarstatistik
Målvakter
Namn M G A S IM GK RK P
Abdelkareem Zaghmout 1 0 0 0 2 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng